Skin is made by YeoloChuu
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Freedom
Posted on December 13, 2013 @ 11:14 PM < 0 comments >

Assalamualaikum.
Hello so this is the second post. hihihi told ya I'm bored hoho well i guess it's not too late nak cakap yang now im free. free from all the annoying examination free from all homework bcs it's holiday and pmr is over fuhhhh such a release. tapi next week hari khamis keputusan akan diumumkan and huh tak takut pun hahahhahahahhha k takut ngek takut nak mampus :( everyone around me asyik cakap i get 6a 2b huh orang orang kuajaq itu ialah my bro and my uncle hmm sekali betulkan :((

i want 8a's tapi kalau dah dapat 6a nak buat macam mana kan. rezeki daripada Allah. terima jelah. takpelah i did my best so itu yang dapat hmm but hmmmmmmm dah kalau tak dapat straight a's tu i have to mentally prepare untuk di-compare2 oleh my mum or my dad and other else huh and they gonna blame itu ini haiyaaa dah tu je mampu dapat nak buat macam mana thats like the worst part of all  huh parents akan nag 24 hrs sampan eardrum auk berdarah and i know im gonna cry the whole day or maybe week or entah sampai lah the pain end but i guess it will never end T__T

it's sucks to be compared like bitch pls everyone has their own ability lain orang lain lah kan maybe rezeki dekat sini takde but who knows tempat lain ada kan hmm if only they have the thinking macam ni ohh indahnya dunia haha tapi if i get straight a's pulak and aku dapat masuk asrama hmmm tak suka! i hate boarding school.suka sikit ada bcs i get to live FAR FAR AWAY from my family ehhe bcs aku ada banyak family problem which i cant tell here bcs if they found out i'll be dead huh

the saddest thing is they dont know aku suffering from family problems :( they dont bother to ask me or something.. sedih kan? nak buat macam mana kan hidup dah ditakdirkan macam ni terima je lah. uhm nak tunggu aku sendiri pergi express semua memang tak lah kan NEVER IN A MILLION YEARS bcs it will be very awkward and yah awkward haha k. lagipun macam lah they kisah nak dengar pulak uhm maybe but taknaklah maluu eeee kita pemalu tau hahah *gedik mode*

siapa perasan something? uhm well i bet nobody notice it sebab siapa je baca blog aku haha well kalau u guys tengok my previous post aku guna saya haha sekarang guna aku haha dulu jetjet baik je huhu biarlah lols. aduhai rasa mengantuk pulak lah hmm menunggu seseorang hohoho okay ppl bye
Assalamualaikum

Friday the 13th
Posted on @ 10:55 PM < 0 comments >


Assalamualaikum.
It's friday friday penghulu segala day hahaha.
Heyyo ppl it has been awhile since i posted my last post hehe malas lah masa ada je but MALAS. well hum hmm it's...
                                     
  
Hahaha tahu tak tahu tak?
uhm pernah tengok cerita yang bunuh bunuh tu tak haha killer dia nama JASON MRAZ haha jkjk nama dia JASON je haha dia akan bunuh orang on friday the 13th kot haha tahlah lol whoever yang pergi ke tasik ke apa tah the place where he lives dia akan bunuh for no reasons hmm tahlah gue nggak ngerti cerita ni sebab lama tak tengok. I was hoping cerita ni akan ditayankan on tv but nyehhhh takde pun huh uhm maybe ada but aku terlepas pandang uhm btw nak tengok gambar killer tu tak? hahah but dia in mask lah


eheh i know my post is kinda boring sebab to be honest I'm bad at writing ugh bm eng sama je geram aku -.- idk what to write uhmmmmmm dah la bye hahahah so basically post harini nak cakap pasal mas jason je haha oh yah akan ada post lagi satu and maybe akan beranak pinak post lain kejap lagi bcs im bored to death okaylah bye-bye
Assalamualaikum :*

Exam is over!
Posted on May 26, 2013 @ 12:12 AM < 0 comments >
  

Assalamualaikum.
It has been such a long time I haven't update my blog. So here we go. How's life people? Great isn't it? So it's a SCHOOL HOLIDAY and now im feeling sexy and free haha xD Rasa macam satu lori 10 tan baru je kena angkat dpd badan. Exam dah habis tu yang SYIOOK gila. Tapi bila habis cuti hah memang nangis nangis la kan. Eh ahha masa saya tengah jawab soalan pun dah menangis k saya memang hati cair bair k semua benda yang happened sikit2 nak nangis err. Yang pasal menangis tu malas ah nak cerita benda yang lepas jangan dikenang kahkahkah xD



So right now peeps Im free friggin free hell freeeeeee woohoo. Tapi manusia ini saja cari masalah tak siapkan kerja kursus sejarah hah give a big clap for me people. Blerghh this holiday saya free from homework tu yang syok kalau exam sebelum cuti ehehehe. 

Tapi kan I think this time results saya macam tak memuaskan damn! Maths saya markah macam babun k from 100 to 69! Apa nak jadi ni haih. BM pulak from 70 something to 51 gila babun terukkan. Shit geram aku! BM menurun gila ah paper 2  mmg HANCUSSS. Dapat 46 out of 100! Terukkan actually it's not that bad la haha sbb saya tak jawab bahagian C karangan 40 markah . Ok ni la actual reason kenapa saya menangis hahaha == First buat karangan pasal aktiviti hari keluarga dah masuk second paragraph saya dah tk tahu nak buat nak elaborate kan macam mana. So buat soalan lain pasal faktor perpaduan kaum. Ni senang tp sama jugak tk pandai nk bagi contoh dia just bg nilai murni and contoh je T__T lepas tu try buat surat lagilah teruk nak start ayat pendahuluan pun tak tahu. Idk what is happening to me ughh

Ok la taknak cakap pasal benda ni hahaha k bye.
Assalamualaikum.
Meet my new classmates
Posted on February 21, 2013 @ 3:55 PM < 0 comments >

Assalamualaikum.
Holla hello hye :D Well it's 2013 and it's a whole new life for everybody including me! Saya ingin memberitahu bahawa saya turun kelas ke 2 :P haha this is my first time drop class tsk tsk. Lol saya taknak cakap banyak and let's go straight to daa point ;)

Kan saya masuk kelas nombor 2 kan kan kan? Lol so thats mean i have new friends. Well last year im not that close with them but this year saya drop class so saya kenal kenal la dgn diorang and now it's been almost 2 bulan saya kenal dengan diorang mestilah rapat sikit kan takkan lah nak jadi katak bawah tempurung. Im lucky i have my friend,Najiha hehe so saya duduk dengan dia. xD Nahh just wanna show you my new friends aka classmates. 



top : shasha and cheryl
bottom : anis and zahirah.



top : najiha,anis and amirah
bottonm : "poyos" habib and "poyos" syafiq



i barely know them hehehe :P



This is the "ultimate poyos friends"
Why I call them poyo? Sebab diorang memang poyo :P LOL tak tahu nak cakap apa but being in the second class in NOT THAT bad. Ok je heehe quite awesome because we like to tease each other and psst psst wanna know about the guy from the left? and the girl beside him? the one who's showing the peace. mereka merupakan dotdotdot hahah faham2 je la hehe bye
Assalamualaikum.


Sarawak.
Posted on December 14, 2012 @ 10:11 PM < 0 comments >


Assalamualaikum.
Hello there, saya dah lama tak update. This month kalau boleh nak update banyak-banyak supaya blog nampak banyak post sikit ehehe sebab next year kan is a very BIG year for meyy. Saya form 3, remember? LOL korang mana tahu :P So saya tak akan update apa-apa pun. Maybe ada lah tapi jarang-jarang sekali. Hmm well hari ni nak update tentang crush saya holiday saya di Sarawak hehe saya mana ada crush :P 

Saya pergi ke sana kerana my aunty lives there + my father ada meeting ke event ke apa arghh tak tahu la. Tapi it was cancelled. Nak buat macam mana, flight ticket semua dah booking so kita pergi sahajalah.

Sarawak is not "that fun"! No offence to Sarawakians :P Ok saya malas nak mengarut tulis berjela-jela. So me just show u some pictures okaii (Y)


Time ni naik bot apetah. Lupa la nama dia tapi naik ni murah je. Cuba teka! 50 sen utk dewasa 30 utk kanak-kanak. Murah kan? Ehehe bot ni hanya bawa kita ke seberang. Sebenarnya naik kereta pun boleh tapi lagi murah, jimat masa, jimat minyak dang jimat segala-galanya sebab kalau naik kereta jauh gilaa woo seriously jauh kay. Like really really jauh :D



Ini semasa di jambatan buluh. Saya sekadar menggelar jambatan buluh sebab memang benda ni diorang guna buluh tapi tak tahu la nama sebenarnya or maybe memang orang sana panggil jambatan buluh kot. Entah ye la tuh. Cantikkan gambar ni? Ahahah perasan. Muahaaha kay malas nak merepek-ing di sini. Let's go to the next pitchaa ;)



Ini semasa di Pasar Serikin. Dekat sini pergi sekejap sahaja. Takde benda nak beli. Saya cuma beli kipas tuh je. Ehehhe after that kita orang pergi gua-gua tapi tak masuk pun -.- sebab semua orang macam asdfghjkl! Penat lah itulah. Kita orang cuma ambil gambar sahaja. Nak masuk GUAAA.. tak pernah masuk. Sedih sedih. Takpe nanti one day me mesti pergi juga any gua dekat malaysia atau maybe out of malaysia. At least ada lah jugak experiences masuk gua. Heheh itu sahaja. Bye.
Assalamualaikum.